grafisch en webdesign rotterdam
grafisch en webdesign rotterdam

Rudo Cleveringa, landschaparchitect Landschappartners: het ontwerpmonster heeft voor ons een sterk basisconcept doorvertaald naar een consequente, herkenbare en aansprekende huisstijl. Wij zijn er zeer tevreden mee!

Teja Michels, adviseur en interimmanager TMOO: met doortastende vragen, groot creatief vermogen, haar prachtige foto's en goed gevoel voor vormgeving heeft het ontwerpmonster mijn website een uitstraling gegeven die helemaal past bij mijn persoonlijke werkwijze en mijn passie voor Rotterdam.

Bestuur Stichting Molen Nooit Gedacht: Het draait bij deze 150-jarige molen niet enkel om het verleden, maar veel meer om het heden en de toekomst van de molen. Dat heeft het ontwerpmonster goed begrepen.

Rose Goehring, beeldend kunstenaar: Klantgericht en inspirerende aanpak, gecombineerd met moderne en unieke vormgeving ... dat is de kracht achter het ontwerpmonster: Seeing is believing!'

Loes van Weert, interim manager WeertWerkt: het ontwerpmonster weet als geen ander mijn idee en de achterliggende boodschap in beeld en woord vast te leggen. Zo heeft ze al menig origineel en persoonlijk ontwerp voor mij gemaakt.

Bestuur VvE Panorama Dillenburg: het ontwerpmonster heeft een fraaie en zeer bruikbare website voor ons complex ontworpen met oog voor de verschillende doelen van de website en voor de historische omgeving.